Pravni pogoji

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti (»Politika«) pojasnjuje, kako LAS Prlekija zbira, uporablja in deli osebne podatke uporabnikov, ko le-ti dostopajo in uporabljajo mobilno aplikacijo »Kaj nas uči Mura?« ("Aplikacija").

S prenosom in uporabo aplikacije se strinjate z zbiranjem, uporabo in deljenjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem pravilniku. Če se ne strinjate z našimi pravilniki in praksami, ne prenašajte in ne uporabljajte aplikacije.

Zbiranje osebnih podatkov

Z aplikacijo lahko zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

Te podatke zbiramo na naslednje načine:

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke, zbrane prek aplikacije, uporabljamo za naslednje namene:

Deljenje osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, delimo ali izposojamo tretjim osebam za njihove marketinške namene. Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami v naslednjih okoliščinah:

Varnost osebnih podatkov

Sprejemamo razumne ukrepe za zaščito osebnih podatkov, zbranih prek aplikacije, pred izgubo, zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem in uničenjem. Vendar pa noben prenos prek interneta ali mobilne aplikacije nikoli ni popolnoma varen ali brez napak. Zato morate biti še posebej previdni pri odločanju, katere informacije delite z nami.


Pravna politika

S prenosom in uporabo aplikacije se strinjate z naslednjimi pravnimi pogoji:

Spremembe tega pravilnika

Ta pravilnik lahko občasno posodobimo, da odraža spremembe naših praks ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov. Priporočamo vam, da redno pregledujete pravilnik za najnovejše informacije o naših praksah varovanja zasebnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku ali naši praksi varovanja zasebnosti, nam pišite na info@las-prlekija.si.